CategorieŽn
Prijs abonnement
Gratis
Tot Ä 5,-
Van Ä 5,- tot Ä 10,-           
Van Ä 10,- tot Ä 20,-
Van Ä 20,- tot Ä 50,-
Vanaf Ä 50,-
Tips
Privacy
Uitleg
Wij hebben deze privacy verklaring opgesteld om te laten zien dat wij de privacy van alle gebruikers zullen waarborgen.
Hieronder beschrijven wij de manier van onze informatievergaring met betrekking tot de gebruikers van de website en de relatie tot de bescherming van uw privacy.

Informatievergaring
Op de website worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.
Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief vragen wij uitsluitend uw e-mail adres om u op de hoogte te houden van de laatste aanbiedingen en speciale acties.
Naast de persoonlijke informatie vergaren wij gegevens omtrent het bezoek aan de website. Dit gebeurt middels zogenaamde cookies; kleine, niet tot de persoon herleidbare stukjes computercode, die ons in staat stellen onder meer de herkomst van een bezoeker alsmede eenmalige versus herhaalde bezoeken vast te stellen. Het gebruik van cookies helpt ons de diensten van de website verder te verbeteren.

Samenvatting
De vergaarde informatie zal alleen door ons gebruikt worden voor de hierboven omschreven doelen. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt of verkocht.